Fler foton från Skansenakvariet

Här kommer lite fler foton från mitt besök på Skansenakvariet förra helgen. En varning för ormkänsliga: två av bilderna föreställer ormar (vet att det finns folk som mår dåligt bara av att se ormar på bild).
Alla bilderna hittar du på mitt Flickr-konto, framförallt en mängd bilder på aporna som var mycket underhållande att betrakta. Den lilla apan som du ser på den elfte bilden nedan var minstingen i flocken, och slets mellan en vilja att utforska världen och rädslan för de lite större syskonen som retades med honom. Ibland satt mamman och höll i honom i svansen för att han inte skulle försvinna för långt bort.

Ring-tailed lemurs at skansen
Skön stil!

Snake at Skansen Aquarium

Snake at Skansen Aquarium

Bird at Skansen Aquarium

Chipmunk at Skansen Aquarium

Monkey in the "childrens rainforest" at Skansen Aquarium

Turtle at Skansen Aquarium

Frogs at Skansen Aquarium

Fish at Skansen Aquarium

Fish at Skansen Aquarium

Monkeys at Skansen

Flamingo at Skansen

Green waters

lotta

Web veteran, journalist, blogger since 1998, loves creativity and originality, photography and her family. [More]

You may also like...

6 Responses

 1. Bengt says:

  Lotta: Härliga bilder, med bra färger och skärpa. Många bilder har motivet i centrum. Det är lätt att det blir platt då. Testa med att ha motivet och fokus litet på olika ställen. Tredjedelsregeln är bra, men man ska bryta mot den när det känns rätt.

  Gillade babianungen. De yngre hannarna brukar använda dem som sköld när de har satt sig upp mot ledarna i flocken. Den bilden är också skön eftersom det händer en massa. Gillar ormen som kryper ner ut mot bildens kant. Det är en effektiv komposition.

 2. Kersti says:

  Jätte fina bilder. Härlig färg på ormen. Kersti

 3. Lallis says:

  Wow, vad du är duktig på att fota!
  Ha en fin dag.
  Mvh Lallis

 4. L. says:

  Bengt: Tack för fototipsen. Ska tänka på det. Just nu är jag lite ledsen för att det verkar ha blivit nåt fel på min kamera. Manuella läget ger fel ljusindikationer och den väljer fokuspunkt automatiskt istället för att hålla sig till det jag väljer. Ska kolla manualen och se om det finns en factory reset som kanske kan hjälpa.

  Kersti och Lallis: Tusen tack!

 5. Bengt says:

  Det där låter inget vidare. I värsta fall får du lämna in den. Nikon har ju bra service, bättre än canon har jag hört.

 6. Wendla says:

  Jättefina bilder! Håller på att öva bort min ormskräck, så man kan väl säga att du har hjälpt mig en bit på väg. Jag vågade kolla på bilderna.
  Wendla

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *