Premiär för Punkt SE!

Lotta delar ut punkt SE. Foto: Susanne Palmér-WesterholmIdag fick Stockholm, Göteborg och Malmö en ny gratistidning argon hörbuch gratis downloaden. Punkt SE heter tidningen som ges ut av Aftonbladet. Den ska delas ut för hand.
På premiärdagen var vi ett gäng från Aftonbladet som förstärkte utdelarna kostenloses whatsapp herunterladen. Jag blev posterad på Klarabergsviadukten, och möttes av glada miner från förbipasserande stockholmare som gärna ville ha ett exemplar av den nya tidningen disney downloaden lg tv.
Jag tycker första numret ser lovande ut, och extra spännande är den höga graden av läsarmedverkan. Bland annat ska 25 personer i varje stad utrustas med mobilkameror för att plåta vimmel på kvällstid microsoft office 2013 testversion herunterladen.

Uppdatering 15:25:
Punkt SE-tårta. Foto: Lotta Holmström
Tårtkalas för Punkt SE cash register for free. Gult och fint, fast väldigt sött.

lotta

Web veteran, journalist, blogger since 1998, loves creativity and originality, photography and her family. [More]

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *