Underbara, härliga sommar

Balloons on the run

Visst ser det härligt ut med de gula ballongerna som tar flykt upp mot den klarblå himlen? Just så här ska sommaren vara, och en bra avspark för sommaren är Aftonbladets årliga sommarpub. Vi brukar alltid få en liten sommarpresent, men i år fick vi ingen. I stället gick pengarna till Bris. Ett bra initiativ, tycker jag. 120 000 kronor gör så mycket mer nytta där än som picknickfilt till alla anställda (förra årets present, som visserligen uppskattades).

Jag har en vecka kvar på jobbet innan semestern börjar. Första semesterveckan ska jag på novellkurs på Fridhem, vilket jag verkligen ser fram emot. Det kreativa skrivandet har fått ligga nere på grund av arbetsbelastningen den här våren, och jag saknar det.
Sedan blir den en långweekend till Budapest, och förstås en hel del fixande och softande vid stugan.

Tycker våren gått så fort, men så är det väl när man har fullt upp och knappt har koll på vilken månad det är. Hoppas att tiden lugnar ner sig när jag nu får ledigt…

Summer pub at work

lotta

Web veteran, journalist, blogger since 1998, loves creativity and originality, photography and her family. [More]

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *