Karolina Lassbo har Veckans blogg

Den här Veckans blogg på Aftonbladet är En glamourprinsessas dagbok. Jag valde Karolinas blogg för att hon skriver med glimten i ögat om glamour och flärd, och blandar det med juridiskt kunnande. Jag älskar att se fördomar slås i spillror, och Karolina är beviset på att en vacker blondin kan vara smart.
“Jag får dagligen elaka kommentarer och nedlåtande mail från folk som verkar störa sig på kombinationen juridik och glamour, och en del undrar ifall det verkligen är jag själv som har skrivit de mer seriösa inläggen i bloggen”, berättar Karolina i intervjun jag gjorde med henne.
Karolina uppdaterar sin blogg flitigt, vilket också har givit henne en hög placering på Bloggtoppen.

lotta

Web veteran, journalist, blogger since 1998, loves creativity and originality, photography and her family. [More]

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *