Strömavbrott

Igår var mina sajter nere några timmar på grund av ett planerat strömavbrott. Mejlen likaså.
Idag hade de utannonserat att det skulle bli ytterligare ett avbrott vid åttatiden.
I stället kom avbrottet halv åtta. Enda anledningen till att jag är vaken och inte har försovit mig är att jag råkade ställa väckarklockan på 06.34 istället för 07.34. Ibland har man tur med sina klantigheter.

En nackdel med strömavbrottet var att jag inte kunde vara med och testa utskicket från nya versionen av bloggportalen – jag har min skriva.net-adress listad där. Nu är den i alla fall live, och jag tycker det ser mycket bra ut. Väntar bara på att den ska fyllas av bloggar – så registrera dig du med!

lotta

Web veteran, journalist, blogger since 1998, loves creativity and originality, photography and her family. [More]

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *