lotta

Web veteran, journalist, blogger since 1998, loves creativity and originality, photography and her family. [More]

You may also like...

1 Response

 1. Lasse (Pettsson) says:

  Ja, det är väl inte riktigt min avdelning detta med väskor, men ville ändå skriva några rader. Strax ska jag och sonen se på matchen mellan Sverige och Tyskland. Hoppas gör vi båda, men tror det blir svårt för de svenska laget. Med den publiken i ryggen som tyskarna har..

  Jag har kollat in din hemsida lite grann. Jag önskar jag själv hade en. Då skulle jag lättare kunna visa och skriva om mitt hemman, mina växter, men har inte kunskapen tyvärr för att fixa en egen hemsida.

  Jag förmodar att du själv bor i en lägenhet eftersom du har en kolonilott? Jag och min hustru hade kolonilott när vi bodde i Gbg. Tyvärr fick vi inte ha den ifred. Ungar förstörde hela tiden det man försökte få fint.

  Tack för vänliga kommentarer på min blogg! Jag har tack vare den upptäckt igen hur kul det är att skriva. När man sen får uppmuntrande och vänliga kommentarer från dig och andra blir man extra sporrad att fortsätta.

  Hopppas du hade en skön midsommarafton!

  Mvh Lasse

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *