Två spelningar

Idag har jag varit på två olika spelningar, vilket är mycket för att vara jag. Kul, men lite dumt att jag var extra trött idag efter en vecka då jag sovit dåligt, främst på grund av att katterna levt om nattetid, men också för att jag varit dålig på att komma i säng i tid download skins for free for minecraft.

Kårsdraget

Anna sjungerFörsta spelningen var med studentorkestern/showorkestern Kårsdraget på Nybrokajen 11 tonies. Mötte Anna och Barkman i entrén och fikade med Barkman.
De hade dammsugare i vitt och rött, en udda julvariant som jag förstås måste fotografera, men sen gick jag igenom kameran för att radera gamla bilder, och råkade radera även den ps3 singstar lieder downloaden. Synnerligen irriterande. Men sedan upptäckte jag att den fanns med på ett kort jag tog på Barkman. Låter honom slippa vara med dock, eftersom han tyvärr blundade på fotot herunterladen.
Dammsugare i rött och vitt
Kul att se vad Anna och David (commonister) håller på med amazon prime video auf laptop herunterladen. David hade fått en egen sång om när han blev kvarglömd på en kårsdragsturné. Anna sjöng solo.
Spelningen var spexig och studentikos, men rätt kul iphone photos cannot be downloaded.

David

Sedan bar det av till Mariatorget och Rival. En snabb burgare på korvmojjen, och sedan konsert med Adolphson & Falk, som numera bytt syntarna mot ett akustiskt sound download whatsapp ringtones. Jag gillade det, men K som lyssnade på dem “när det begav sig” tyckte inte att den akustiska varianten var någon höjdare.
Många commonister på plats: Jag, K, Benny, Barkman, Fredrike, Henrik, Ihse och Christina download tu berlin din normen.

lotta

Web veteran, journalist, blogger since 1998, loves creativity and originality, photography and her family. [More]

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *