Magnoliafest och Nejras spelning

Jag var på två väldigt olika evenemang i kväll. Magnoliafesten på Malmgården och Nejras spelning på Bara Vi.

Blommande magnolia på Malmgården

Det var första gången jag var på Malmgården, och jag fattar inte hur jag kunnat missa denna oas, med växthus och trädgårdscafé mitt på Söder.
I dag var det alltså magnoliafest, även om de fantastiska magnoliaträdens blomning sjöng på sista versen.
Det var stor uppslutning kring körsång, hyllningar av Sofia hembygdsförening och utdelning av årets magnoliapris som gick till Anders Berglund.

Anders Berglund fick årets magnoliapris

Efteråt fikade jag, Gitta och Stina och åt våfflor i växthuset. Trevligt!

Nejra performs at Bara ViGitta och jag drog vidare till Bara Vi där jag såg fram emot kvällens höjdpunkt – Nejras spelning. Vi fick vänta ett bra tag eftersom kvällens andra artist Mårten Sahlin var först ut, men det var värt mödan.
En tight spelning som jag tror lade till en ytterligare pinne på stegen som kommer att ta Nejra till stjärnorna. Mycket folk hade dykt upp också – skoj! Misstänker att det snart inte kommer att gå att komma på en spelning som denna, betala 30 spänn och smyga sig fram och sitta typ tre meter från scenen. : )
Jag fotade en massa förstås, men bjuder bara på den här bilden ikväll. Måste sova lite också innan jag ska iväg på textseminarium vid åttatiden i morgon.

lotta

Web veteran, journalist, blogger since 1998, loves creativity and originality, photography and her family. [More]

You may also like...

3 Responses

  1. Anna says:

    Men för böfvelen Lotta!! Du var ju nästan hemma hos mig utan att säga till!

  2. L. says:

    Jag vet. *skäms lite* Tänkte faktiskt ringa/sms:a, men mobilen vad död.

  1. May 28, 2007

    […] Headstrong was released. Congratulations!! And now I finally got round to uploading a clip from the gig at Bara Vi. The track is called Our Lovely Friend Luck. Any flaws in the sound is caused by my dinky Ixus, […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *