Video: Sedov, the world's largest sailing ship

Come on board the Sedov, the world’s largest sailing ship, which is 109 meters long and 58 meters high (max. height of masts over deck). This clip is from the Tall Ship Races in Stockholm on July 28. Here’s the previous clip featuring other ships that visited Stockholm during the Tall Ship Races.

I’ve squeezed the clip a bit for it to fit my blog, if you click on it you’ll see it in better quality.

lotta

Web veteran, journalist, blogger since 1998, loves creativity and originality, photography and her family. [More]

You may also like...

4 Responses

 1. Christina says:

  Haha! Nu förstår jag det där med videoinlägg ;) Det var jättekul att få träffa dig! Nu har jag “rapporterat” ;)

 2. Kinna says:

  Vad kul med film. Här känner jag verkligen att jag ligger i lä. Vad filmar du med? Är det din mobil? Jag vill lära mig att redigera också – oh varför kan man inte allt på en gång från början. =)

 3. L. says:

  Jätteroligt att träffa er! Nu ska jag surfa runt och bekanta mig med era bloggar också.
  Kinna: Jag har precis köpt en mini dv-videokamera – det här är de första sekvenserna jag tagit med den. Tidigare har jag använt min vanliga lilla digitalkamera, det fungerar det med om man bara ska publicera på webben.

 4. brian says:

  Wow, that thing is a monster.

  I don’t think its participating in the tall ships challenge this summer but many are coming to Gloucester, Mass, Boston and Halifax, Canada (where i am) this summer

  should be a total spectacle!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *