Fartfylld show med Nanne på Börsen

Var på förshow på Börsen igår. På fredag är det premiär på Nanne Grönvalls show “Vild!”, och vi fick ett erbjudande att komma på en av testshowerna där materialet ska provas ut inför publik. Det kändes rätt färdigt, med undantag från ett svagt nummer i början. Helt klart den mest fartfyllda show jag sett på Börsen.
Det är lustigt med Nanne. Folk har nästan alltid en åsikt om henne, bra eller dålig men aldrig neutral. Jag gillar henne skarpt. Hon känns äkta och har dessutom stor självdistans och humor. Kan rekommendera showen.
Fast vad är det med Börsen… man tvingas komma dit vid 18.30 när showen börjar 21 (och kom igång 21.30). Vi bad om notan långt före showstart men fick den ett bra tag efteråt. Nå, maten var god om än lite dyr, och vi hade böcker med oss. :)

lotta

Web veteran, journalist, blogger since 1998, loves creativity and originality, photography and her family. [More]

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *