Minne: guldfisk

Tidskriftssamlare

Vet inte om det är allmän stress att hinna med att vara en god mor och en god dotter samtidigt som jag oroar mig för mamma, men jag märker att jag glömmer saker just nu. Som härom dagen då jag var på Mio och köpte en tidskriftsamlare för att ha aktuella tidningar i i köket. Tyckte det kunde vara juste. Dagen efter kommer ett paket. Det är en tidskriftsamlare, från Allt i hemmet, en premie för att jag tog en fyranummerspresentation.
Det måste jag ju ha vetat om, att jag skulle få en sån. Men jag har verkligen inget minne av det. Så nu har jag två.
I Allt i hemmet har de förresten i varje nummer ett rätt kul uppslag med två liknande inredningsfoton. Man ska gissa vilket som är det dyra och vilket som är det billiga. Så varför inte låta dig göra detsamma! Vilken tidskriftsamlare är köpt på Mio och vilken är premien från Allt i hemmet, tror du? Svaret publiceras i en kommentar nedan om någon dag. : )

lotta

Web veteran, journalist, blogger since 1998, loves creativity and originality, photography and her family. [More]

You may also like...

4 Responses

 1. Petra says:

  Jag tror den högra är premien och den vänstra är från Mio! :)

 2. Anna says:

  Jag tror också den högra är premien, för den ser mer ihopfällbar ut.

  Typiskt det där att man glömmer när man är stressad. Det sägs att man bara kan hålla sju grejer i huvudet på en gång – petar man in en åttonde så ramlar den första ut. Och bebisar räknas som tre saker :)

 3. Sigrinn says:

  Jag tror att den vänstra är från Mio! Sömmen ser inte lika fin ut på den högra… som det ser ut på bilden iaf.
  Jag var stressad och glömde en sak som gjorde mig jättedsen idag :(
  Det är dumt att stress ska ställa till det så med minnet… Det vore ju lättare att klara av den om man tänkte lite klarare.

 4. L. says:

  Ni har så rätt alla tre – den vänstra är från Mio och betydligt stadigare och mindre sladdrig än den högra som är premien från Allt i hemmet. Det var visst inte så svårt att lista ut. =)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *