Pricksäkra småligister

Äggat moderkort

Jag minns inte om jag nämnt det tidigare, men då och då kastar grannskapets busfrön ägg på våra fönster. Ibland är det snöbollar också, men äggen funkar ju liksom året om, så de är vanligare. Jag vet inte varför de utsett just oss till måltavlor, men vi börjar vänja oss vid att sällan ha rena fönster (när vi putsat dem kommer det nya ägg, så vi putsar dem sällan…).
Härom dagen gick de små ligisterna steget längre. Kalle hade en glipa öppen upptill på sitt fönster, och det hade de fått syn på, kastat, och prickat rätt. In for ägget och träffade ena väggen, samt landade rätt på ett moderkort. Pricksäkert och surt, men som tur var var moderkortet redan trasigt.

lotta

Web veteran, journalist, blogger since 1998, loves creativity and originality, photography and her family. [More]

You may also like...

1 Response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *