#Blogg100, då kör vi!

När jag såg Fredrik Wass inlägg #Blogg100 – Andra sommaren insåg jag att det är nu eller aldrig how to fifa 20 demo. Antingen blir det här lyftet som blir mitt återträde i bloggosfären eller så blir det grunden till beslutet att helt lägga av. Vi får se. Jag hakar i alla fall på utmaningen att blogga minst en gång om dagen i 100 dagar herunterladen.

Den här bloggen lever en tynande tillvaro: jag har inte hittat ett format för mitt bloggande som känns relevant sedan Facebooks framväxt. Tidigare var jag ganska personlig för att inte säga ibland över gränsen till privat i mitt bloggande mellan varven wie kann ich einen link downloaden. Det får jag idag utlopp för i andra kanaler, och när jag nu läser mina inlägg från 90-talet undrar jag hur jag tänkte då. Men webben var också en annan då, liksom nätanvändarna mahjongg for free.
Det betyder inte att jag helt kommer att avstå från att skriva om min fritid eller min familj. Men avvägandena ser lite annorlunda ut idag.

Annat har handlat om medborgarmedia/citizen journalism tux paint gratis downloaden nederlands. Det skulle jag i och för sig gärna skriva om ifall det dök upp något intressant, men det kommer inte att bli mitt huvudfokus. Det får bli lite prova och se herunterladen.

Det jag vet är att jag har en intressant period framför mig. Den 1 februari börjar jag ett nytt jobb på SVT Pejl och i slutet av februari bär det av till Louisville, Kentucky, för NICAR-konferensen herunterladen. Datajournalistik och det runt omkring kommer nog att dyka upp här i inläggen, även om jag förstås inte kan blogga om kommande satsningar på Pejl innan de är lanserade herunterladen.

En hel del inlägg kommer nog att vara korta och framkrystade. Det blir så när man har en hektisk vardag och ett krav att få ur sig något varje dag apps niet op iphone x. Annat kommer vara långt och svamligt. Men någonstans mellan varven hoppas jag i alla fall kunna klämma ur mig några guldkorn. Vad skulle du vilja att jag skrev om Download heroes 3 for free? Kom gärna med förslag!

lotta

Web veteran, journalist, blogger since 1998, loves creativity and originality, photography and her family. [More]

You may also like...

2 Responses

  1. Sofie says:

    Din kreativitet :)

    Kul att se dig blogga igen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *