Kattlös

Minor blev 13 år.

Minor blev 13 år.

I veckan fick jag ta farväl av Minor hp envy 5030 treiber herunterladen. Hon har mått dåligt de senaste veckorna, med kräkningar och hostningar. I helgen blev det värre, och Djursjukhuset tyckte att vi skulle komma in med henne akut herunterladen. Efter tre timmars väntan blev hon inskriven.

Två dagar senare kom beskedet: cancer i magsäcken. Då jag redan varit med om detta med Stryker var det inte ett svårt besked att fatta, om än tungt anrufbeantworter sprüche download kostenlos. Behandling skulle kunna förlänga hennes liv med någon månad, men frågan är hur hon hade mått.

Det blev i alla fall ett fint avsked. Jag fick en stund ensam med henne, och hon kröp upp i min famn och började spinna create and download logo for free. När det väl var dags somnade hon snabbt in. Jag fortsatte klappa henne tills hjärtat stannat (och en stund efteråt).

Finaste kissen, du är så saknad.

Morris och Minor 2007.

Morris och Minor 2007.

lotta

Web veteran, journalist, blogger since 1998, loves creativity and originality, photography and her family. [More]

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *