Vilka röstresurser!

Träffade på denna måsförälder med två ungar på väg till tunnelbanan i går. I det här klippet har jag skruvat ner volymen till 20 procent. De skrek och skrek och skrek. Förstår att mamma/pappa mås drar på slutet! : )

20061125:
Post updated, linking the clip to YouTube

lotta

Web veteran, journalist, blogger since 1998, loves creativity and originality, photography and her family. [More]

You may also like...

1 Response

  1. Lasse (Pettsson) says:

    Hej Lotta!
    Jag kikade in på din hemsida för att se om jag kunde skicka dig några blomsterbilder, bara för att jag vet att du tycker om blommor. Jag har fått några som är riktigt lyckade som jag gärna delar med mig av. Nu hittade jag inget ställe på din hemsida där jag kunde bifoga bilder. Har du någon mail så får du gärna sända mig ett mail så får du strax lite bilder av mig. Om du nu vill ha dem alltså. Helt gratis! Bara för att jag är så förbaskat snäll! *ler* Det är ju en jätteskillnad att se dem på datorn i ett större format. De blir ju dessutom så pass stora att det funkar med hyfsat stora förstoringar på papper.

    Varje morgon så skriker fiskmåsarna utanför mitt fönster. De går väl förmodligen sin dagliga runda på gärdena intill mitt hus.

    Mvh Lasse

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *