Köpa billiga smycken för att göra – smycken

Igår shoppade jag loss på Indiska som säljer tokbilliga smycken. Tanken var att använda dem som material i min egen smyckestillverkning (har börjat göra främst halsband, men även en del armband, fotlänkar och ringar).
Men nu har jag sorterat dem i två högar – arbetsmaterial (den till vänster), och smycken jag tror att jag faktiskt skulle kunna tänka mig att använda åtminstone vid något tillfälle (de upplagda smyckena till höger). Och det ser faktiskt ut som att de till höger dominerar. Det var ju inte alls meningen!
Får köpa på mig fler i morgon, så att jag har mer material att jobba med. : )

PS: Säljer en silverskimrande korsettväska på Tradera just nu. Kom och bjud!

lotta

Web veteran, journalist, blogger since 1998, loves creativity and originality, photography and her family. [More]

You may also like...

3 Responses

  1. elis says:

    Sen kan man ju alltid köpa material i olika slöjdbutiker, om man inte har hjärta att förstöra redan färdiga smycken.

  2. Smycken says:

    Jag gör precis som dig, köper billiga smycken i affärer och på t ex loppisar och tar materialet till att göra egna smycken. Jag får mycket inspiration sen genom att titta på t ex allt som glittrars hemsida.

  3. Smycken says:

    Länken i min förra kommentar glömde jag skriva, att det är min största inspirationskälla. Marlene of Sweden har många fina bilder.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *