Köpa billiga smycken för att göra – smycken

Igår shoppade jag loss på Indiska som säljer tokbilliga smycken motorola klingeltöne kostenlos downloaden. Tanken var att använda dem som material i min egen smyckestillverkning (har börjat göra främst halsband, men även en del armband, fotlänkar och ringar) bilder aus dropbox herunterladen.
Men nu har jag sorterat dem i två högar – arbetsmaterial (den till vänster), och smycken jag tror att jag faktiskt skulle kunna tänka mig att använda åtminstone vid något tillfälle (de upplagda smyckena till höger) Download xbox one x games in the background. Och det ser faktiskt ut som att de till höger dominerar. Det var ju inte alls meningen!
Får köpa på mig fler i morgon, så att jag har mer material att jobba med whatsapp daten herunterladen. : )

PS: Säljer en silverskimrande korsettväska på Tradera just nu herunterladen. Kom och bjud!

lotta

Web veteran, journalist, blogger since 1998, loves creativity and originality, photography and her family. [More]

You may also like...

3 Responses

  1. elis says:

    Sen kan man ju alltid köpa material i olika slöjdbutiker, om man inte har hjärta att förstöra redan färdiga smycken.

  2. Smycken says:

    Jag gör precis som dig, köper billiga smycken i affärer och på t ex loppisar och tar materialet till att göra egna smycken. Jag får mycket inspiration sen genom att titta på t ex allt som glittrars hemsida.

  3. Smycken says:

    Länken i min förra kommentar glömde jag skriva, att det är min största inspirationskälla. Marlene of Sweden har många fina bilder.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *