Kick-off för driftig.nu

Frida Haavisto och Sofia Bergenstjerna talar om boken Beautiful Business och sajten driftig.nu

Åkte till Tekniska museet efter jobbet för att gå på kick-off för en ny nätverkssajt för kvinnliga företagare – driftig.nu. Det slog både mig och Marina att allt var väldigt likt vad vi gjorde för ca 10 år sedan när vi startade OPK, även om inriktningen skilde sig åt en aning.
Frida Haavisto och Sofia Bergenstjerna heter tjejerna bakom driftig.nu, och sajten är en uppföljare till en bok de skrivit vid namn Beautiful Business. I den andan anordnades under kvällen en modevisning, där kvinnliga entreprenörer visade upp kläder från Svea, Indiska och Dagmar, under tiden som vi fick höra om deras entreprenörskap.
Här kan du se fler bilder från den.

Modevisning med driftiga kvinnliga företagare

lotta

Web veteran, journalist, blogger since 1998, loves creativity and originality, photography and her family. [More]

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *