Trevlig kväll på Söder

Jag är inne i stan alldeles för sällan, konstaterade jag efter jobbet idag när Sanna och jag skulle kolla i lite butiker vid Skanstull innan det var dags för att träffa Josefine och ta en drink. Jag kände knappt igen något av namnen på butikerna hon nämnde. Och då gillar jag ändå Söder. Men det blir inte av att åka åt “fel” håll efter jobbet.

Josefine och Sanna på NadaSamma sak när vi sammanstrålat med Josefine och skulle komma fram till vart vi skulle gå. Jag känner knappt till några ställen, förutom Kryptan och några gamla goda krogar “från förr”. Sanna och Josefine hade som tur var bättre koll, och det blev middag på Sardin vid Nytorget. Mycket trevligt och gott, även om deras utlovade pärlhönsfilet visade sig vara ett lår. Min sallad med varmrökt lax var i alla fall toppen, och vinet var gott.
Mycket trevligt att sitta och prata utanför jobbet. Vi tog oss också vidare till Bar Nada på Åsögatan för en drink. Och nu har jag fått tips på ett antal andra ställen, så vi får göra om det!

På väg till tunnelbanan från Nada slog det mig att jag borde höra av mig till Anna när jag ändå var i faggorna. Sagt och gjort, jag haffade henne mitt i flyttpackningen och vi tog en drink på Kryptan. M&M är tillbaka i menyn. Me like!

lotta

Web veteran, journalist, blogger since 1998, loves creativity and originality, photography and her family. [More]

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *