Första Ekolådan

Ekolådan-premiärI går fick jag min första Ekolåda, en “lilla grönsakslådan”, med härligt melerad aubergine, ett salladshuvud, tomater, gul lök, bladspenat, fänkål, rädisor och zucchini. Allt ekologiskt odlat, och väldigt fräscht. Man kan välja att prenumerera på Ekolådan eller att göra enskilda beställningar.
När jag har hört andra prata entusiastiskt om Ekolådan har det nästan känts som en sekt. Och nu är jag medlem i sekten! =)

Ekolådan-premiärMen faktum är att det är väldigt praktiskt att få grönsakerna levererade hela vägen hem, och kan man då dessutom gynna småskaligt och ekologiskt jordbruk är det ju en bra sak.
Det fanns ett antal tilläggsprodukter att beställa också, så jag köpte kokosflingor, apelsin- och mangote, kanderad ingefära och ägg.

S, som är på besök, och jag gjorde en god sallad till middag med quinoa, spenat, tomater, sallad, kyckling stekt i basilikaolivolja och bruschettakryddor, solrosfrön, pumpafrön, pinjenötter, rädisor och gurka.

lotta

Web veteran, journalist, blogger since 1998, loves creativity and originality, photography and her family. [More]

You may also like...

2 Responses

  1. Anna says:

    Kul att det fungerade bra, jag är också med i sekten :)
    Såg nyss att man kan köpa KRAV-kött också på http://www.husagard.se/, har du testat det? Tänkte prova det när vi kommer hem igen (i en avlägsen framtid).

  2. L. says:

    Åhå, vad kul, sambon efterlyste en “köttlåda” igår. Han äter inte grönsaker.. :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *