Dags att dra vidare

Nu har nedräkningen börjat. Jag har tio arbetsdagar kvar på Aftonbladet.se, inklusive idag. Det känns konstigt. Aftonbladet har varit en del av mitt liv i nära 11 år. Det är en tredjedel av mitt liv, det. I princip hela mitt vuxna liv.
Det är också därför jag slutar. Jag vill inte växa fast, och om ytterligare tio-elva år inse att det är för sent att röra på sig. Jag måste få veta hur det är där ute, världen utanför kvällstidningen. Utanför Sveriges bästa nättidning.

Det blir en utmaning på många sätt. Men framförallt ser jag fram emot att börja på ett mindre företag, och delta i uppbyggnaden av många intressanta communities. I mars börjar jag på Broaden Community som redaktionschef. Mer om det nya jobbet senare.

Just nu är jag fokuserad på resplanerna i januari och februari. Innan dess är det förstås jul, men sällan har julen känts så obetydlig som i år. Asien hägrar. Äventyret och intrycken, smakerna och människorna. Äntligen. Även detta borde jag ha gjort för länge sen.

lotta

Web veteran, journalist, blogger since 1998, loves creativity and originality, photography and her family. [More]

You may also like...

6 Responses

 1. Petra says:

  Vad kul! Grattis!!!

 2. Lycka till – och ha så kul i Asien!

 3. Lycka till, Broaden Community.. är fler som gått dit vill jag minnas!

 4. Daddy Fool says:

  Wow, här händer det grejer.
  Var det Uggla som gjorde det? ;)

 5. Christina says:

  Önskar dig en GOD JUL :D

 6. L. says:

  Tack för lyckönskningarna!

  Daddy Fool: Haha, nej, men han vill nog gärna tro det. Men faktum är att vi nämnde att jag skulle sluta redan på första mötet, så det där är nog mest utfyllnad i hans blogg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *