Linus på äventyr

Linus' pacifier premiere

Det blir många premiärer de första veckorna av ett nytt liv. Nya människor att träffa för första gången, nya platser att besöka och nya erfarenheter att göra. Idag fick Linus prova napp för första gången. Jag är lite kluven till nappar, men efter moget övervägande bestämde vi i alla fall oss för att testa om det är något för honom. Först var han lite tveksam, men när han väl fått grepp om nappen såg man verkligen hur han slappnade av och blev lugn.

Förra söndagen kom mina systrar på besök, tillsammans med sina respektive, och Linus två kusiner på min sida av släkten. Det var första gången någon av dem var här, så det var verkligen på tiden. Vi fikade och det var trevligt. Här är jag och Linus tillsammans med Jane och Joy och Janes barn Victor och Oliver.

Tre systrar, tre kusiner

Linus har också varit hemma hos både mormor och farmor nu. Utflykten till Rimbo blev det längsta han har varit hemifrån. På vägen dit fick vi stanna vid en mack och “tanka”, dvs Linus och inte bilen, men hemvägen sov han hela vägen. Vi tittade också in till Janssons en sväng.

Lotta and Linus at Janssons'

I torsdags var vi på besök på Bladet. Kul att träffa ex-kollegorna igen! Sen fikade jag och Sanna på Himalaya, och det blev amma offentligt-premiär för mig. Jag känner mig rätt besvärad av att ta fram bröstet när andra kan se, men på Himalaya var det okej för jag kunde sitta med ryggen åt gallerian.
Och på något sätt måste man väl komma över det där, eller hitta ställen där man kan amma ostört, om man ska kunna vara ute mer än ett par timmar.

K och jag beställde nya sängar när vi var i Globen också. Det känns viktigt att ha bra säng när man tillbringar så mycket tid där. Vi slog till på ett par med motorer så att man kan höja upp rygg- och fotänden, och så blir det lättare att amma i sängen. Om två veckor kommer de.

En annan premiär den här veckan var ett besök vid stugan. Annars har det mest regnat, så det har inte riktigt varit stuganväder, men vi lyckades tajma in ett uppehåll. Linus och jag tog igen oss medan K klippte gräset. Bra arbetsfördelning. :-)

Linus vid stugan

lotta

Web veteran, journalist, blogger since 1998, loves creativity and originality, photography and her family. [More]

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *