Ett bröllop, en resa, en flytt

Sommaren går fort… Jag har börjat på ett inlägg om vårt bröllop 3 juli, men väntar fortfarande på bilderna från Anna på smallpigart som tog våra porträttfoton, så det dröjer lite. Jag är sååå nyfiken på hur de blev!

Vill ändå ge ifrån mig ett livstecken och berätta att vi förutom att gifta oss har hunnit med 2,5 härliga och varma veckor i USA hos familjen Hancock, att Linus har fyllt 2 år och att vi flyttade till vårt nya hus i onsdags.
Det är härligt att bo på landet, och den dryga timmen i resväg känns hittills inte alls så farlig än så länge. Har varit åter på jobbet i två dagar nu. Kalle är fortfarande ledig.

Eftersom vi inte är riktigt i ordning ännu, och dessutom inte har nån internetuppkoppling än, kommer även fotona från resan och nya huset att dröja (ett fåtal finns här). Här är en bild jag tog med mobilen redan när vi var där och tittade i början av sommaren.

Vårt hus

Vad gäller mina bloggar funderar jag på hur jag ska hantera att jag inte riktigt har tid nog eller fokus att blogga regelbundet på ens ett ställe, än mindre om skrivande, medborgarmedia, medieutvecklingen, kreativitet, fotoblogga OCH skriva personliga uppdateringar. Det landar troligtvis i någon form av nedbantning/förändring, men exakt hur/vad vet jag inte ännu.

lotta

Web veteran, journalist, blogger since 1998, loves creativity and originality, photography and her family. [More]

You may also like...

2 Responses

 1. Bengt says:

  Gör som jag skriv via Ipernity

  http://www.ipernity.com/blog/bildochfoto

  De klarar fler format än bara jpg och gif
  bättre än flickr…på ett sätt

  klarar psd mm..och pdf

 2. camus says:

  Always glad to read your blog, even if my Swedish is spotty!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *