Ny blogg på jobbet

Redaktionsbloggen skrivs av journalister på Lärarförbundets tidningsredaktion.

Efter två test med bloggrapportering från Bokmässan respektive Förskolebiennalen tyckte jag och mina kollegor att det var dags för en permanent redaktionsblogg för tidningsavdelningen. I mellandagarna snickrade jag ihop den och igår var det premiär. Förutom inlägg från de två tidigare bloggarna innehåller den än så länge tidningen Origos rapporter från Mattebiennetten i helgen, Annika Dzedinas (chefredaktör för Slöjdforum, Bild i skolan och Fotnoten) funderingar kring följderna av färre examensorter för lärare inom de estetiska ämnena, en uppmaning att vara med i Lärarnas tidnings läsarpanel samt ett par inlägg med anledning av mitt besök på gymnasieskolan Young Business Creatives i Nacka igår.
Tanken är att alla på tidningsavdelningen som vill blogga ska få göra det. Blir det rörigt med många skribenter blir det ett angenämt problem att ta tag i.

Uppdatering: Nu även ett långt blogginlägg som sammanfattar reaktionerna på och debatten kring tv-programmet Klass 9A.

lotta

Web veteran, journalist, blogger since 1998, loves creativity and originality, photography and her family. [More]

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *