Svensktoppsjury

svensktoppen

svensktoppenIdag har jag agerat jury på Svensktoppen pc daten downloaden. Det var länge sedan jag lyssnade på programmet, och det har hänt en del sen sist. Dansbanden lyser med sin frånvaro, och i stället har listan invaderats av Så mycket bättre- och melodifestivalsartister dragon ball z herunterladen. Jag valde att premiera de som jag tycker har ett eget uttryck.

Uppenbarligen är juryplatserna eftertraktade, om jag ska döma av kommentarerna jag fick på det hela på Facebook herunterladen. Själv hade jag knappt koll på att Svensktoppen tas fram med hjälp av en jury.

I fyra veckor har jag chansen att påverka listan. Förhoppningsvis kommer jag ihåg att rösta på distans från USA two worlds 2 for free.

lotta

Web veteran, journalist, blogger since 1998, loves creativity and originality, photography and her family. [More]

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *