Kändistätt

Det är svårt att koncentrera sig på jobbet när Andreas Johnson står och vajar fram och tillbaka framför Aftonbladets tv-kameror en bit bort. Jodå, han är snygg i verkligheten också. : ) Fast kortare än jag trodde.

Längre bort sitter Janne Schaffer och chattar med läsarna. Jag hade hoppats att Lasse Åberg skulle dyka upp också, men det verkar inte så.

Det rör sig förstås om alla deltagarna i lördagens omgång av Melodifestivalen som har chattmaraton. Det är trevligt med lite stjärnglans på jobbet. Men distraherande, som sagt.

lotta

Web veteran, journalist, blogger since 1998, loves creativity and originality, photography and her family. [More]

You may also like...

4 Responses

 1. Jenny says:

  Hej! Blir lite nyfiken, har du blivit mindre påverkad av kändisar ju längre tid du har arbetat på Aftonbladet? Det är ju antagligen inte den första gången som du springer på kändisar eller? Nyfiken, för ajg skulle nog aldrig lugna ner mig. Eller det beror ju självklart på vem det är. Men har du blivit lite immun eller reagerear du på samma sättt fortfarande?
  ///Jenny!

 2. L. says:

  Hej Jenny!
  Visst trubbas man av, men som du skriver så beror det helt på vem det är. Om någon av mina favoritartister dyker upp blir jag till mig som vilket fan som helst – fast utan att kunna bete mig som ett och springa fram och vilja bli plåtad med dem och be om autograf. Det funkar inte så bra i journalistrollen (även om en kollega knep Linda Bengtzings autograf till sina döttrar idag). :)
  Men att se Linda Rosing eller motsvarande svischa förbi på väg till en plåtning är inte så spännande, även om man kanske tittar till lite.
  /Lotta

 3. Anne-Maj says:

  Vilka är dina favoriter:-)

 4. L. says:

  Anne-Maj: Å, de är många. Bland svenska artister t ex Laleh – underbara, begåvade, vackra människa -, Thåström, The Ark, Winnerbäck, och många, många fler.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *