Missa inte Veckans blogg

Life according to JI söndags blev Life according to J veckans blogg på Aftonbladet imo gratis downloaden. J bloggar om sin barndom och uppväxt som en sorts terapi. För att distansera sig bloggar hon i du-form, till den hon var då. Med säkert stilgrepp tar hon upp svåra saker hon varit med om whatsapp sticker kostenlos downloaden. Det handlar om mobbning, självmordsförsök, acnemediciner med hemska biverkningar, en våldsam far, om att vara tidigt utvecklad, fula gubbar och depressioner why can't I download zoom.

Jag kände igen mig i mycket, inte minst hennes problem med biverkningar från acnemedicinen Roaccutan, något jag fortfarande lider av över tio år efter att jag slutade använda medicinen menu cards to. Till exempel har uttorkningen aldrig givit med sig.

Här kan du läsa artikeln jag skrev om J och hennes blogg simpsons images to.
Här kan du läsa bloggen – Life according to J.

lotta

Web veteran, journalist, blogger since 1998, loves creativity and originality, photography and her family. [More]

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *