Missa inte Veckans blogg

• January 31, 2006 • Comments (0)

Life according to JI söndags blev Life according to J veckans blogg på Aftonbladet. J bloggar om sin barndom och uppväxt som en sorts terapi. För att distansera sig bloggar hon i du-form, till den hon var då. Med säkert stilgrepp tar hon upp svåra saker hon varit med om. Det handlar om mobbning, självmordsförsök, acnemediciner med hemska biverkningar, en våldsam far, om att vara tidigt utvecklad, fula gubbar och depressioner.

Jag kände igen mig i mycket, inte minst hennes problem med biverkningar från acnemedicinen Roaccutan, något jag fortfarande lider av över tio år efter att jag slutade använda medicinen. Till exempel har uttorkningen aldrig givit med sig.

Här kan du läsa artikeln jag skrev om J och hennes blogg.
Här kan du läsa bloggen – Life according to J.

Category: Blogging, Svenska

About the Author

Web veteran, journalist, blogger since 1998, loves creativity and originality, photography and her family. [More]

View Author Profile

Comments (0)

Trackback URL | Comments RSS Feed

There are no comments yet. Why not be the first to speak your mind.

Go Ahead, Speak Your Mind
If you want a picture to show with your comment, go get a Gravatar.