Ålandskryssning med Common

• April 30, 2007 • Comments (2)

Vromans, Anna, Hultman, Nicke

I helgen var jag på finlandskryssning med sju commonister – två hytter. Jag och Kalle delade hytt med Uffe och Anna. I den andra hytten bodde 2mU, Vrom, Hultman och Nicke.
Finlandskryssningar är ju alltid lite speciella, men den här var annorlunda för mig eftersom det var första gången jag åkte med Birka. Helt klart ett snäpp bättre än Silja, som i sin tur är snäppet bättre än Viking, imho.

Buffétmiddag

Buffén var kanon, särskilt förrätterna. Huvudrätterna var okej, och efterrätterna goda, liksom osten. Men svårt att få plats med allt. : )

Uffe dricker bourbonDet blev lite karaoke (Anna sjöng Mamma Mia på hemresan), lite disco, lite pokerautomater, lite tequila (fast jag vägrade, en princip är en princip), lite päroncognac, lite bourbon till en grimaserande Uffe, lite hyttfest, lite bakfylla och en väldigt sen kväll, men trevlig!

Anna sjunger Mamma Mia

Här är alla foton från resan

Category: Svenska, Travels

About the Author

Web veteran, journalist, blogger since 1998, loves creativity and originality, photography and her family. [More]

View Author Profile

Comments (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Måns says:

    Oj, karaoke också, det hade jag missat. Tycker fortfarande att bilderna på en grimascherande Uffe är vansinnigt roliga, det allra bästa är väl att jag har sett exakt samma min för samma dryck förut! Hihi :-)

  2. Anna says:

    Så värst mycket karaoke kan man inte säga att det var eftersom det bara var jag som sjöng. Alla andra var så fega.

    Man lever bara en gång så jag tycker gott att man kan skämma ut sig :-)

Go Ahead, Speak Your Mind
If you want a picture to show with your comment, go get a Gravatar.