OS-hysteri

Kollegorna i spänd förväntan framför OS-sändningen

Dubbelt guld i sprintstafetten och det känns som att hela Sverige plötsligt drabbats av OS-hysteri. Eller det kanske bara är Aftonbladets redaktion? Men visst är det medryckande när vi samlas i klungor framför tv-apparaterna i de avgörande ögonblicken.

I går tittade jag på curling. De var oväntat spännande när svenska herrlaget mötte Italien. Italienarna på läktaren buade när svenskarna gjorde bra ifrån sig. Osportsligt. Till och med det italienska laget verkade skämmas lite.

lotta

Web veteran, journalist, blogger since 1998, loves creativity and originality, photography and her family. [More]

You may also like...

2 Responses

  1. Fisso says:

    Visst är det härligt att enas runt något!
    Bara det inte går till överdrift.
    Tycker att det är ganska roligt att titta på curling, gör det var fjärde år vid os.

  2. L. says:

    Ja, det är helt sant. Det blir lite som förr i tiden när det bara fanns två tv-kanaler. Vi har plötsligt gemensamma upplevelser på ett sätt som inte är så vanligt nuförtiden. Så det är inte så konstigt att det snackas OS överallt. :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *