Fullspäckad helg

I helgen hade jag lyxproblem – massor av intressanta och roliga saker att göra, men de krockade tyvärr. Streetmarknaden hade Ord & text-festival med intressanta författare fredag-söndag, Moderna museet hade seminarium om datorkonst på lördagen och hade bjudit in Wireds bloggare Bruce Sterling (se Erik Stattins inlägg), samtidigt som Rosemari hade kallat till ett första möte för att planera en bloggkonferens för tjejer, och söndagen var dessutom inbokad för att träffa min skrivargrupp.

Svåra val. Det blev planeringsmöte för bloggkonferensen, förstås. Jag, Rosemari, En liten tant, Lena och Annica var på plats, och flera var med via msn och skype. Mycket trevligt och givande att träffas och spåna, fundera kring ämnen och inriktning. Det kommer att bli kanon!

Och så blev det Street, så mycket jag hann med. Martina Haag, Christina Herrström, Solja Krapu, Tony Elgenstierna, Las Palmas, Martin Kellerman, Göran Greider, Daniel Boyacioglu, Özgür Kibar, Lena Sundström och Iodine Jupiter. Intressant blandning…
Jag filmade och tog upp ljud, och tänker lägga ut ett vlogg-klipp om det strax. Missa inte det.

Det blev också en liten skrivargruppsträff i miniformat – på Streetfestivalen. Jeff, Yonna, Gitta och jag tog en fika, pratade, gick runt och kikade och såg några framträdanden tillsammans – men skrev inte. Vissa tillfällen passar bättre för att hämta inspiration. Fill the well, som det heter.

lotta

Web veteran, journalist, blogger since 1998, loves creativity and originality, photography and her family. [More]

You may also like...

1 Response

  1. April 11, 2006

    […] Kulturbloggen har skrivit om det och likaså Lotta. Vi var några som i lördags påbörjade planeringen av en bloggkonferens för tjejer. Det är ett antal bloggande tjejer till som är med i arbetet. Atomflickan, En liten tant, Brockman, Annica , Anne-Maj, Katarina, Linnea, Maria, Sara Sophie och Victoria. […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *