Helgens kryssning

Hur stor är chansen att springa på bekanta på en finlandskryssning egentligen!? Kalle och jag hade just slagit oss ner vid middagen när Annemaj och Johan dök upp. Som tur var var det inga problem för dem att byta bord med paret som skulle suttit brevid oss. Trevligt att träffa dem igen!

Men det här med finlandskryssningar…
Jag hade tyvärr glömt öronpropparna hemma, så det blev inte mycket sömn. Några hyttgrannar hade bestämt sig för att korridoren utanför vårt rum var ett bra ställe att ha efterfest på. Dessutom blev det bråk. Som om inte den rätt kraftiga sjögången var nog.
Sen så har vi mannen som bestämt hävdade att han skulle till 42:a våningen när han klev in i hissen. Hyttnumret började på 42..
Noterade att det tillkommit en ny sorts pokerautomater. Ingen höjdare. Fast Johan spelade hem sisådär 800 spänn.
Birkas buffet är den bästa, tycker jag. Men efter att ha levt på 1300 kalorier om dagen var det något av en chock för kroppen med all denna mat.
Det är nästan bara “proffs” som sjunger karaoke nuförtiden. Dvs folk som faktiskt kan sjunga och som dessutom har en karaokemaskin hemma och har övat ett halvår. Behagligare för öronen, men mindre underhållande.
Vi shoppade som vanligt mer än vi tänkt. De hade inte burkvinet jag tänkt köpa, men hittade istället mousserande vin på burk. Det är så praktiskt att ha småburkar hemma när man är ensam om att dricka vin.

Lite bilder från kryssningen finns här.

Johan och Kalle

Lotta och Annemaj

Lotta

lotta

Web veteran, journalist, blogger since 1998, loves creativity and originality, photography and her family. [More]

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *