WordPress-meta

Jag började blogga igen på grund av #blogg100, och insåg då hur extremt dåligt uppdaterad min WP-installation var. Nu har jag senaste WordPressversionen och har sett över plugins och widgets. Twitter hade gjort förändringar som gjorde att temats inbyggda funktion för att visa den senaste tweeten på ett snyggt sätt totalt havererat, så nu har jag avaktiverat den. Det börjar se okej ut, även om jag är medveten om att förstasidan inte är så logisk, att det är svårt att få koll på kronologin. Kan i så fall tipsa om att klicka på Languages i menyn (utan att välja språk). Det ger en annan vy med samtliga inlägg.

Mekar även med ett par kompisars bloggar/sajter just nu, och det får mig att förälska mig på nytt i WordPress. Detta fantastiska verktyg som för det mesta faktiskt är väldigt användarvänligt. Nå, nu har jag rätt mycket skräckexempel att jämföra med, i och för sig.

lotta

Web veteran, journalist, blogger since 1998, loves creativity and originality, photography and her family. [More]

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *