Matlagning och självinsikt

Jag kan inte bara bestämma mig för att genomföra något. Jag måste omvandla det till en prestation, där jag ska vara duktig.
Nu senast gäller det matlagning download microsoft word for free pc. Efter USA-resan bestämde jag mig för att dels börja äta nyttigare, dels börja laga mat oftare och prova nya recept. Beväpnad med nyinköpt kokbok skred jag till verket nur warzone herunterladen pc.
Men när sen maten var lagad, och jag började lägga upp den på tallriken, slog det mig att det här borde jag plåta. Och så fort den tanken dykt upp i skallen var det kört police simulator download. Nu fotograferar jag mina kreationer. Aktar jag mig inte kommer det snart dyka upp en matkategori här på bloggen.
Det är själva tusan. Kan jag inte bara låta mig själv vara firefox android download for free? Leva? Allt behöver inte dokumenteras och betygsättas i mitt inre. Okej!?

…fast nu när jag tagit fotona kan jag ju lika gärna publicera dem, iofs anno 1701 download vollversion kostenlos windows 7.

Noterar att vi är i behov av ett snyggare vardagsporslin music with amazon prime. Men, hur som helst, rätten till höger ovan var lite spännande. Det är fläskkotletter fyllda med en blandning som består av fullkornsris, purjolök, apelsinskal, anisfrö, salt och peppar buy music legally. De steks och sen får de puttra i apelsinjuice tillsammans med skivad fänkål. Juicen använder man sedan till sås tillsammans med pernod (går lika bra med Ouzo) och majsstärkelse kostenlos spiele downloaden ab 18. Gott! Receptet kommer från boken Fantastic food Healthy cooking fitbit app herunterladen.

Det slog mig att jag aldrig använt majsmjöl tidigare teeworlds for free german. Och eftersom såsen bara skulle ha nån matsked av den varan funderade jag på vad jag skulle göra med resten. På Tasteline hittade jag ett recept på majsplättar, som fick bli nästa dags projekt. Goda de med, särskilt med avokadosalsan till. Men den röda lök jag hade köpt för att ha i salsan måste ha förirrat sig nånstans på vägen, för den lyckades jag aldrig återfinna. Det fick bli gul lök, och därmed en fränare, starkare löksmak. Gott var det hur som helst. Och så fick det mig att inse att det finns limejuice på flaska precis som citronjuice. Mycket lärorikt, det här projektet.

lotta

Web veteran, journalist, blogger since 1998, loves creativity and originality, photography and her family. [More]

You may also like...

3 Responses

 1. Lars Hultman says:

  Hej Lotta! Det ser inte alls dumt ut…receptet på avacadosalsan kan du väl lägga ut på bloggen oxå. Tack på förhand!
  ///Lars.

 2. L. says:

  Javisst! Det var min tanke, men sen glömde jag bort att länka. Det ligger med i majsplättsreceptet, alltså. Ha det gott!

 3. Fredrike says:

  Haha, jag kan SÅ relatera till det där med att alltid ta allting ett steg längre än man måste… allt måste liksom göras proffsigt, för annars kan jag lika gärna låta bli. Prestationsångest galore!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *