En bloggkonferens för och av kvinnor

11 november 2006 blir datumet för tjejbloggkonferensen som jag är med och planerar. Platsen blir Växhuset i Västerås dolphins pearl kostenlosen. Boka in det redan nu!

Tanken bakom konferensen är att det ska vara en bloggträff med intressanta föredrag och paneldebatter, utifrån våra intressen outlook gratis downloaden. Än så länge är varken namn eller program spikat, men vi hoppas få till ett samarbete med BlogHer smartmobil app herunterladen.

Läs mer hos Rosemari, som bland annat skriver så här:

Och: det är inte så att killar är portförbjudna costs at netflix.

Ibland blir det så att när något arrangeras blir det killarna som hörs mest och tar för sig mest, därför är det tjejer som arrangerar dett, för att den här konferensen ska skötas av tjejer och ta upp ämnen vi väljer ur de vinklar vi väljer – men vem som helst oavsett kön är förstås välkommen att komma och lyssna google drive kontakte herunterladen.

lotta

Web veteran, journalist, blogger since 1998, loves creativity and originality, photography and her family. [More]

You may also like...

1 Response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *