Laleh åker på sommarturné

Laleh och Stefan Sundström på Chinateatern. Nu åker de på sommarturné tillsammans. Foto: LOTTA HOLMSTRÖM

Efter att hon ställt in flera spelningar sin turné med poeten Kalle Haglund spekulerades det i om Laleh höll på att bränna ut sig. Hon skrev också i sin dagbok att det var svårt att orka med allt, i samband med att hon belönades med både Rockbjörnar och Grammisar, och sedan Evert Taube-stipendiet också. 

Men nu verkar Laleh ha vilat upp sig och laddar inför en stor sommarturné. Hurra! Den 2 augusti spelar hon på Skansen, och gissa om jag kommer vara där! Biljetterna släpps 25/4.

Med på turnén åker Stefan Sundström. Stefan som varit bättre än på länge när han gjort inhopp på Lalehs spelningar på Södran och Chinateatern. Gillar deras gemensamma version av Han tuggar kex, men även de låtar Stefan valt att framföra solo, framförallt Snickerboa. Det lovar mycket gott.

lotta

Web veteran, journalist, blogger since 1998, loves creativity and originality, photography and her family. [More]

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *