Nytt jobb i höst

Sedan Broaden gick i konkurs har min jobbsituation efter föräldraledigheten sett lite oviss ut. Jag hade flera spår inför hösten, och blev riktigt sugen på att börja plugga igen när jag blev kallad till antagningsintervju på Academedias KY-utbildning Applikationsutveckling inom .Net. Jag sökte också och fick ett stipendium från Journalistförbundet om skulle täcka kostnaden för kurslitteraturen.

Parallellt med detta sökte jag också ett jobb om såg ut att vara som klippt och skuret för mig – webbredaktör för Lärarförbundets tidningars nya sajt. Det handlar om att skapa en ny webbplats där material från tidningarna ska samsas med dagsaktuellt material och sociala medier-satsningar. Spännande och kul med en ny målgrupp att jobba med.

I måndags fick jag reda på att jobbet är mitt! I går gjorde vi upp om detaljerna och käkade lunch, och det ska verkligen bli en rolig utmaning.

Jag fick också reda på igår att jag kom in på KY-utbildningen. Det känns lite snopet och otacksamt att tacka nej till platsen när det var så många som sökte, men förhoppningsvis går den till någon annan söknde som blir glad. Jobb måste gå före studier när arbetsmarknaden ser ut som den gör. Ska även höra av mig till SJF och meddela att jag tyvärr inte kan ta emot stipendiet.

Det känns väldigt roligt att vara uppskattad, och jag hoppas den här veckans flyt håller i sig – länge.

Nu åker vi iväg på en kortsemester till västkusten, och det ska bli jätteskönt. Prima semesterväder är det också, även om det är lite svårt att se skärmen här där jag sitter i bilen och datar. Gotta love billaddare till stinkpaddan.

Utsikt över Vättern vid Brahehus

lotta

Web veteran, journalist, blogger since 1998, loves creativity and originality, photography and her family. [More]

You may also like...

1 Response

  1. Lappfan says:

    Bara att Gratulera til Jobbet!
    Bra jobbat !!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *